الجمعة، 7 سبتمبر 2018

بسكويت القهوه مقدم من الشيف المميزه /جيجي فاروق

بسكوت القهوه
مقدم من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
وقت الخبز ربع ساعه
المكونات
2 ونصف كوب دقيق
كوب زبده
كوب سكر بودر
نصف ملعقه صغيره بكينج بودر
زره ملح
ملعقه صغيره قهوه
فانيليا
الطريقه
نفرك الزبده مع المكونات جيدا ثم نلف المكونات بالماء المثلج  حتي تلف العجينه وتصبح عجينه متماسكه ثم نقسمها نصفين وندوب القهوه في قليل من الماء ونخلطهم بنصف العجين ثم ندخلهم التلاجه عشر دقائق ثح نفردهم النصف الاول مستطيل ثم النصف التاني مثله ونضعه عليه ونلفه رول ثم نضعه في ورق زبده وندخله التلاجه عشر دقائق
ثم نقطعه سمك سم ونرصه في صاج علي ورق زبده وندخله
فرن ساخن ويخرج يبرد ولو دخلناه التلاجه طعمه رائع تحفه
ويقدم بالهنا
كتبت /نجلا الصاوي 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق