الأحد، 23 سبتمبر 2018

جلاش بالعسل مقدم من الشيف المتميزه ميرفت رجب

جلاش بالعسل
مقدم من الشيف المتميزه مرفت رجب
وقت التحضير 15دقيقه
وقت الطهي 10دقائق
المقادير
لفة جلاش  زبدة سايحة. سوداني مفروم ناعم
الطريقة
نجيب صنية مدهونة زبدة ونحط ورقة الجلاش وندهن بفرشاه زبدة لحد نص كمية الجلاش وبعدين نحط السوداني وجوز الهند ونكمل بقيت الكمية بنفس الطريقة وندهن الوش زبدة وبعدين نقطعه وندخله الفرن علي درجة حرارة 180 لحد مايحمر وشها وبالف هناااااا. 😋😋👌👌😘😘
وبعد ماتطلع من الفرن نسقيها بالشربات البارد
طريقة الشربات
3 كوب سكر
2 كوب ميه
فانيليا.  ليمونة
نحط الميه والسكر في حلة يغلو شوية وبعدين نضيف الفانيليا والليمون ونسيبها حوالي عشر دقايق ونطفي عليها
مسااااااكم زي الورد والفل. 🌷🌺🌷🌹🏵🌹🌿🌿

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق