الاثنين، 29 أكتوبر 2018

تورتة المانجو مقدمه من الشيف المبدعه إبتسام حسين

تورته بالمانجه
مقدم من شيف ابتسام حسين
مده التحضير/٢٠ دقيقه
مده الطهي/٤٠ دقيقه
المكونات/ نص ك دقيق اسبونج
نص كوب ماء / ٦ بيضات / فانيليا
للتزين / كريم شانتي مخفوق /مانجه شرايح رفيعه / سيرب خفيف
الطريقه لعمل الكيك / نضع الدقيق والبيض والماء والفانيليا فالعجان ونضربهم لمده ربع ساعه ويصب فصنيه وسط مفروشه ورق زبده فالفرن لمده ٤٠ دقيقه ع درجه حراره ١٨٠ وتخرج تبرد تماما ويفضل تبات ع تكون احسن فالتزين والتقطيع
تقطع ٣ شرائح وتسقي كل شريحه بسيرب خفيف ويوضع كريم شانتي وقطع مانجه فكل طبقه وتغطي كلها بكريم شانتي والجوانب وتزين بشرائح المانجه وتدخل تلاجه وتقدم بالف هناااا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق