السبت، 27 أكتوبر 2018

معلومات مفيده مقدمه من الشيف المبدعه كريمه علي

شوية معلومات كده على الماشى👌

مقدمه من الشيف كريمه علي

1--للحفاظ على نكهة الفلفل الاسود المطحون يتم وضع بعض حبات الفلفل الاسود الصحيح مع الفلفل المطحون "

2--عند استخدام علبة الصلصه ينثر عليها قليل من الزيت على السطح حتى لايتكون العفن وهى فى الثلاجه "

3--للحفاظ على رائحة الثلاجه نضع قشور البرتتقال والليمون متناثره فى اطباق صغيره "

4--بعد تقشير البيض لاترمى القشر ولكن يمكن استخدامه بعد طحنه كنوع من السماد فى احواض الزرع للنباتات المنزليه او وجبة  عصافير الزينه "

5--علشان البيض ميلزقش فى الطاسه رشى شوية ملح فى الطاسه قبل وضع السمنه "

6--ضعى صابونه فى المطبخ لغسل يدك بدل ما تروحى وتيجى كل شويه للحمام "

7--لاتضعى الليمون على رخام المطبخ مباشرة لانه هيتسبب فى بقع بيضاء على الرخامه وكمان البرتقال والخل اى شىء حمضى"

8--فى بعض الاشياء زى البقسماط او الرده او الفريك بتسوس لو اتخزنت حتى وان كان وقت قصير ..الافضل ضعيها فى برطمان

9--بواقى العيش الفينو نشفيها وحمصيها  بسيط فى الفرن واستخدميها للبانيه "

10لوعندك سكر واتبل ميه استخدميه فى عمل السيرب للحلويات"

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق