وصفة الانشوون.....
مقدمه من الشيف المبدعه هاجر فتحي
وقت التحضير 15دقيقه
وقت الطهي ساعه
المقادير
5نستو
5بيض
5معالق دقيق
بصل بودر ..توم بودر.. بابريكا..فلفل اسود...رشة ملح...حبهان وورق لوري أنا بكون طخناهم مع بعض باخد منهم علطول
2ماجي
لون احمر من العطار
نص كوب زيت
الطريقة
بتحطي كله في الخلاط وتصربي لغاية مايندمجو مع بعض كويس وتنزلي الخليط في طبق وعليه الدقيق وتقلبي جامد و بعد كده تصبيه في كيس وتخرجي منه الهوا وتربطيه وتلقيه في فويل علي شكل اسطوانه ومن الجناب تعمليه زي ربطته البنبوني وتحطيه في ميه مغليه لمدة ساعه كل جنب نص ساعه وتقلبيه وبعد الساعه تخرجيه تفكيه ولما يهدي خالص تقطعيه وبالهنا والشفاااااا
مقدمه من الشيف المبدعه هاجر فتحي
وقت التحضير 15دقيقه
وقت الطهي ساعه
المقادير
5نستو
5بيض
5معالق دقيق
بصل بودر ..توم بودر.. بابريكا..فلفل اسود...رشة ملح...حبهان وورق لوري أنا بكون طخناهم مع بعض باخد منهم علطول
2ماجي
لون احمر من العطار
نص كوب زيت
الطريقة
بتحطي كله في الخلاط وتصربي لغاية مايندمجو مع بعض كويس وتنزلي الخليط في طبق وعليه الدقيق وتقلبي جامد و بعد كده تصبيه في كيس وتخرجي منه الهوا وتربطيه وتلقيه في فويل علي شكل اسطوانه ومن الجناب تعمليه زي ربطته البنبوني وتحطيه في ميه مغليه لمدة ساعه كل جنب نص ساعه وتقلبيه وبعد الساعه تخرجيه تفكيه ولما يهدي خالص تقطعيه وبالهنا والشفاااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق