كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه :سويس رول
مقدم من : شيف محمود عبدالمحسن
مده التحضير : 15دقيقه
مده التشويه: 12دقيقه
مده التفريز: 15دقيقه
المقادير
١٠٠ جرام ذبده
١٠٠ جرام دقيق
٩٠ جرام سكر
٦حبات بيض
١٠ جرام كاكاو او ملعقتين
١٠ جرام فانليلا
معلقه بيكنج بودر
٢٥ جرام حليب بودر
١٠ جرام محسن
الطريقه
في العجان ننزل بالبيض والسكر والذبده
والفانليلا وتشغل لما يبقي كريمي وننزل
بباقي المقادير ونشغل لحين تطلع معانا
العجينه كريمى لينه جميله وفي صنيه
مدونه زبده وعليها ورقه زبده ومدهونه
زبده ننزل العجينه ونفردها
وندخلها الفرن لمده ١٢ دقيقه على درجه
الحراره ١٨٠ درجه
ونطلعها ونلفها رول وندخلها الفريزر
لمده ١٥ دقيقه ونطلعها الكريمه
ال هى عباره عن
دريم ويب كريمه شانتيه بودر ومعلقتين
سكر بودر مع كريمه حلوانى متلجه مكتب
صغير حليب متلج او ماء متلج في الخلاط
ونشغل مانزود حليب كتير علشان
بعد ماجهزنا الكريمه يكون الاسبونش
بتاعنا برد ونطلع ونحشي ونزوق بواسطة
قرطاس وبألف هنا
والف هنا
اسم الوصفه :سويس رول
مقدم من : شيف محمود عبدالمحسن
مده التحضير : 15دقيقه
مده التشويه: 12دقيقه
مده التفريز: 15دقيقه
المقادير
١٠٠ جرام ذبده
١٠٠ جرام دقيق
٩٠ جرام سكر
٦حبات بيض
١٠ جرام كاكاو او ملعقتين
١٠ جرام فانليلا
معلقه بيكنج بودر
٢٥ جرام حليب بودر
١٠ جرام محسن
الطريقه
في العجان ننزل بالبيض والسكر والذبده
والفانليلا وتشغل لما يبقي كريمي وننزل
بباقي المقادير ونشغل لحين تطلع معانا
العجينه كريمى لينه جميله وفي صنيه
مدونه زبده وعليها ورقه زبده ومدهونه
زبده ننزل العجينه ونفردها
وندخلها الفرن لمده ١٢ دقيقه على درجه
الحراره ١٨٠ درجه
ونطلعها ونلفها رول وندخلها الفريزر
لمده ١٥ دقيقه ونطلعها الكريمه
ال هى عباره عن
دريم ويب كريمه شانتيه بودر ومعلقتين
سكر بودر مع كريمه حلوانى متلجه مكتب
صغير حليب متلج او ماء متلج في الخلاط
ونشغل مانزود حليب كتير علشان
بعد ماجهزنا الكريمه يكون الاسبونش
بتاعنا برد ونطلع ونحشي ونزوق بواسطة
قرطاس وبألف هنا
والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق