الخميس، 3 يناير 2019

أشهي دجاج هندي لشيفتنا المتميزه نجلاء الصاوي

كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:دجاج
هندي بالكركم والزبادي
 مقدم من :نجلا الصاوي
مده التحضير : 30دقيقه
مده الطهي: 25دقيقه
التوابل
قرفه
جنزبيل
كريم
باربيكا
فلفل ابيض
كمون
ملح
شطه
2مكعب فاين فودز
2علبه زبادي
ربع كوب كريمه مطبخ
فلفل الوان
بصله
فصين ثوم
فلفل حار
1طماطم صغيره

الطريقه
تقطع الصدور مكعبات ونضع
 التوابل عليها ومعاهم عصره
ليمون ونتركها نصف ساعه في
الثلاجه تتشرب من التتبيله
نحضر حله ونضع فيها معلقه
 زبده وشويه زيت ونقطع البصل
 قطع صغيره وعليها الثوم المفروم
يذبل وننزل بالدجاج ونقلب فيها
لحد ما تدخل في السوا ونضع
عليها الفلفل المقطع والطماطم
ونقلب وننزل بالزبادي والكريمه
ومعلقه كركم ونتركها علي نار
هادئه ربع ساعه وبالف هنا
 تقدم مع الارز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق