كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:كفتة سجق بالجبن
مقدم من الشيف/حسن كمال حسين
مدة التحضير20دقيقة
مدة الطهى25دقيقة
المقادير
نصف كيلو سجق 2 كوب جبنة المبشورة كوب دقيق. بيضة مخفوقة ملعقة صغيرة بيكنج بودر ربع ملعقة صغيرة بابريكا 4 ملعقة كبيرة زبدة مذابة 2 بصل مبشور ملح
فلفل
كزبرة فريش
طريقة التحضير
* سخني الفرن على درجة حرارة 180 درجة مئوية
* اخلطى الدقيق مع البيكنج بودر و الملح وفلفل و البابريكا جيدا
* ضيفى الجبنة المبشورة ثم ضيفى البصل المبشور
و الزبدة و البيضة و اخلطى جيدا
* ضيفى السجق المفروم و اخلطى جيدا بالايد
* نقوم بتشكيل الخليط الى كرات ثم يرص على
صينية الفرن بورق الزبدة مع الضغط عليه جيدا
* ادخليه الفرن حتى تكتمل النضج لمدة 25 دقيقة
و يقدم والف هنا
اسم الوصفه:كفتة سجق بالجبن
مقدم من الشيف/حسن كمال حسين
مدة التحضير20دقيقة
مدة الطهى25دقيقة
المقادير
نصف كيلو سجق 2 كوب جبنة المبشورة كوب دقيق. بيضة مخفوقة ملعقة صغيرة بيكنج بودر ربع ملعقة صغيرة بابريكا 4 ملعقة كبيرة زبدة مذابة 2 بصل مبشور ملح
فلفل
كزبرة فريش
طريقة التحضير
* سخني الفرن على درجة حرارة 180 درجة مئوية
* اخلطى الدقيق مع البيكنج بودر و الملح وفلفل و البابريكا جيدا
* ضيفى الجبنة المبشورة ثم ضيفى البصل المبشور
و الزبدة و البيضة و اخلطى جيدا
* ضيفى السجق المفروم و اخلطى جيدا بالايد
* نقوم بتشكيل الخليط الى كرات ثم يرص على
صينية الفرن بورق الزبدة مع الضغط عليه جيدا
* ادخليه الفرن حتى تكتمل النضج لمدة 25 دقيقة
و يقدم والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق