الأربعاء، 12 يونيو 2019

البسبوسه المضبوطه من تقديم شيف الخواجه ناجي أخبار العرب كتبت Batot Ahmed

مساء الورد على أصدقاء الجروب دلوقتي نقدر نعمل البسبوسه بنفس طريقه المحلات ومن غير ذبادي وبيكنج بودر طريقه التحضير 5 دقائق طريقه الطهي 40 دقيقه 2 كوب ونص سكر مع نص كوب شربات كنافه أو عسل نحل مع ربع كوب جوز هند ناعم مع كوب ونص سمنه افرك ده كلو في بعض اخلي السكر يشرب السمنه وانزل ب 2 كوب لبن حليب دافي وادوب في السكر بعض كيدا انزل ب كيلو سميط بسبوسه وقلبهم لو لقيت العجينه لسه ناشفه احط ثنت لبن تاني واجيب صينيه كبيره وادهنها سمنه على خفيف وأفراد فيها البسبوسه واسويها على درجه حراره 200 اول متطلع من الفرن اعسلها على طول طريقه العسل لتر مياه مع 2 كوب سكر مع 2 معلقه عسل كلوكوز واول مايغلي احط ثنت صغيره ملح ليمون واسيبو يغلي لمده 10 دقائق ملحوظه مدخلش البسبوسه الفرن الا لما الحراره ترفع أو يسخن تحياتي الخواجه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق