الجمعة، 30 أغسطس 2019

بسبوسة مقدمة من الشيف اميرة مسعد

كتبت غادة المصري ل
مقادير
/كيس بسبوسه 1 معلقة بيكج بودر 2 كوب زبادى 1كوب زبدة 1/2 كوب جوز هند 1 كوب سكر/يضع خلاط البسبوسة في بولة ويضع الزبدة السايحة والبيكج بودر ويخلط جيدا/ ويضع الزبادى ويقلب بالراحة فى صنية مدهونة ويضع الخلاط ويضع الوجة ويضع المكسرات وياجمالو ياحركتو وياتكاتوا خطيرراويدخل الفرن المتوسط حتي ينضج وتخرج وتسقى بالشربات اتفضلوا معايا بالهنا ❤💖💝🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق