السبت، 17 أغسطس 2019

كبدة ضاني بالفلفل الالوان والفلفل الحار مقدمة من الشيف مرفت رجب،

كتبت غادة المصري ،
المقادير
كيلو كبدة ضاني
توم مفروم
فلفل الوان واخضر حار
ملح فلفل اسود رشة شطة
زيت دهنة بتلو
الطريقة
نحضر الكبدة ونتبلها بخلطة التوم والفلفل الحار والالوان وملعقة خل وملح وفلفل اسود ونتركها ربع ساعة في التلاجة ثم في طاسة علي النار نضع زيت ودهنة بتلو وننزل بالكبدة ونقلب حتي تمام السوا وتقدم بالف هنااا😋😋💖💖

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق