الثلاثاء، 17 سبتمبر 2019

جبنة رومي مقدمة من الشيف كريمة علي

كتبت غادة المصري


المقادير
كوب زيت
كوب نشا
كوب لبن بودر نيدو أو سايب من فتح لله
كوب مايه
عدد 3 صفار بيض
عدد 3 حتت جبنه مثلثات اى نوع
ملح حسب الرغبه
فلفل أسمر حب

الطريقه
بنضرب الزيت والمايه فى الخلاط لحدمالونهم يبقى ابيض زى اللبن وبعدكدا بننزل بكل المقاديرضرب مبرح نفضل نضرب ونضرب لحد ماتبقى شبه عجينةالكيكه.
بنجيب حله وندهنها زيت ونصب فيها الجبنه ونحطها فى صنيه فيها مايه وعلى البوتاجاز من فوق ونسويهاونختبرها بسكينه أستوت ولا لاء آه نسيت وانتى بتصبيهافى الحله حطى حب الفلفل الاسود وبعدما تستوى بيتيها فى التلاجه والصبح قومى قطعيها
يلا علقوا وضيفوا علشان غيرك يستفيد👌

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق