الثلاثاء، 17 سبتمبر 2019

ارز، بسمتي مقدم من الشيف ياسر المصري،

كتبت غادة المصري
 نحضر حلة ونضع فيها 3 معلقة كبيرة سمن مش زبدة تسخن على النار ثم نضع نصف كيلو لسان عصفور نحمرة ثم نضيف علية نصف كيلو ارز مصرى الحباية القصيرة ونقلب لمدة 3 دقايق ثم ننزل عليهم ب2 بصلة مقطعة كارهات صغيرة و نصف كيلو لحمة مفرومة ونقلب كويس ثم نضيف التوابل عبارة عن نصف معلقة صغير فلفل اسمر ومثلها كمون ومثلها قرفة وربع معلقة صغيرة حبهان مطحون و 2 معلقة كبيرة كركم ونقلب لمدة 3 دقايق ثم نضيف 2 مكعب مرقة لو نحب فاين فودز ثم نضيف الملح بتعنا ثم نضيف لهم 1 لتر ماء يكون بيغلى ثم عندما يتشرب نهدى علية النار حتا السوا والارز دة ممكن نحشى بية الفراخ او الحمام او البط اى حشو وممكن كمان حشى بية الحمام الكداب تحياتى لكم كل جديد تلاقية فى مطبخ الشيف ياسر المصرى انتظرو كل ما هوا جديد ولذيذ

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق