الأربعاء، 2 أكتوبر 2019

طاجن بامية مع فراخ بالذبادي وبيكاتا ناتير مقدمة من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري
 طريقه عمل الفته
 نسوي الارز البسمتي ابيض نحمر عيش سوري أو عيش لبناني أو عيش تورتلي أو نحمر رقاقة بالذبده نسلق الفراخ وتحضر شفشق الخلاط ونضع فيه كوب زبادي وكوب لبن ومعلقه نشا ومعلقتين طحينه وعصير لمونتين وملح وفلفل ابيض وتضرب كل الخليط في الخلاط ثم نحضر اناء ونضع فيه ثلاثه فصوص ثوم مفروم مع قطعه زبده ثم ننزل بالخليط بعد أن يحمر الثوم تحمير خفيف جدا جدا ونتركها علي النار لمده خمس دقائق يغلو ثم نرص الطبق بتعنا ونضيف جزء من صلصه الذبادي علي وش الارز ويجمل بالوز المحمر والبقدونس والف هنا وشفا تحياتي شيف ياسر المصري

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق