الأربعاء، 2 أكتوبر 2019

جلاش، بحشو الكنافة والمكسرات مقدم من الشيف سهام جمال الدين

كتبت غادة المصري
 الطريقه /
 تفردى ورقه الجلاش وتدهن سمن ويوضع الكنافه المشوحه فى السمن البلدى
المكسرات وتلف الورقه وتقطع صوابع وترص
فى صنيه مدهونه سمن وندهن الجلاش على
الوجه سمن ويوضع فى الفرن ولما يحمر دهبى يوضع الشربات
البارد والشربات عبارة عن ثلاثه كوب سكر
على وكوب ونصف ميه ونصف ليمونه وفنليا والف هنا عليكم حبايب قلبي مطبخ ستات كيوت

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق