الأربعاء، 2 أكتوبر 2019

برام البامية باللحم مع ارز بالشعرية مقدم من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري


المقادير
كيلو لحمه ملبسه كيلو باميه نصف كيلو طماطم ثوم قرن شطه ملح فلفل نصف كيلو ارز زيت زبده
الطريقه
نسلق اللحمه نصف سليق حله علي النار زيت وزبدة ونشوح الباميه مع معلقه توم كبيره نضرب الطماطم ونصّفيها علي الباميه ومعلقه سكر صغيره وملح وفلفل وقرن شطه متقطع يغلي غلوه نحضر برام ونضع اللحمه وعليهاالباميه ونظبط الملح والشوربه يغطي بفويل يدخل فرن حامي ساعه وصحه وهنا

الأرز
حله علي النار زيت وزبدة نحمر نصف كوب شعريه ثم نضيف الأرز المغسول ونقلب شويه ثم نضيف شوربه مغليه نظبط الملح يغلي غلوتين نوطي النار لحين السوي وصحه وهنا

التحضير نصف ساعه
الطهي. ساعه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق