الثلاثاء، 1 أكتوبر 2019

جلاش مقدم من الشيف امل رشدي،

كتبت غادة المصري

مقادير
٢ لفت جلاش
سمنه
بصل توابل
لحمه مفرومه
لبن
بيض
الطريقه
نحضر الصينه
وندهنه سمن وكل ورقه جلاش تدهن بالفرشه سمن وفي النصف نضع اللحمه المعصجه
طريقه التعصيج نضع السمن ونقطع البصل يذبل ونضع اللحم والتوابل وتضع في نصف الصين ونضع باقي الجلاش ويخل الفرن وبعد ذلك نضع على اللبن الفلفل الأسود. ونككسر عليه البيض ويقلب ويسقي بي الجلاش حتى يتشرب الب والبيض ويحمر بياخد من ١/٤. ١/٣. ساعه
بيد امل رشدي
وبالهنا والشفي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق