الاثنين، 4 نوفمبر 2019

كفته الفراخ بالزبادي

مقدمه من شيف ايمان ناصر نصف كيلو من فراخ صدور معلقه كبيره زبادي معلقه كبيره مسترده معلقه كبيره كاتشب معلقه الفلفل الاسود معلقه كمون ما علاقه الكزبره و نصف معلقه السبع بهارات نصف معلقه جنزبيل نصف معلقه بابريكا ونصف معنا التوابل شرق اسيا من منتجات كينوود معلقه معلقتين كبار بقسماط بصله كبيره مبشوره ناعم نصف كوبايه بقدونس مفروم ناعم قرن فلفل رومي طريقه التحضير هنجيب الكبه او المفرمه هنحط كل المواد الجافه والسائله والفراخ على بعضهم وهن فرمه بس طبعا البصل لازم نكون منصفين وكويس جدا من الميه وبعد كده هنشيلها لمده ساعتين في الثلاجه وبعد كده هنطلعها من الثلاجه وهبقى شكلها صوابه وهاجيب صينيه مدهونه زيت احط فيها الكفته بتاعتي وادخلها فرن ساخن على درجه 180 من تحت وبس لمده ربع ساعه تاكلي احسن كفته فراخ بالزبادى مكونات بسيطه وموجوده في كل بيت يا ريت تشوفها على قناه على اليوتيوب منوعات ايمان ناصر ناصر

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق