السمك في التتبيله السائله
المقادير وطريقه التحضير
المقادير عباره
معلقه كبيره ثوم بودر
معلقه كبيره كمون
معلقه كبيره كزبره
معلقه كبيره كركم
معلقه كبيره بربكا
نصف معلقه حبهان مطحون
معلقه كبيره شطه
معي كيلومن السمك
نصف كوب ميه
معلقتين كبار خل
ثلاث فصوص ثوم مفرومين ناعم
معلقه ملح
طريقه التحضير
هنخلط التوابل كلها في بعضها و هنشرها في برطمان محكم الغلق هناخذ منها معلقه كبيره على الميه والثوم والخل والملح ونقلبهم مع بعض كويس وهنتقابل بهم السمك ونسيبها لمده ساعتين و بعد الساعتين هاجيب البولا اللي فيها بقايا الميه اكمل عليها و هنزل السمك في الدقيق والنشا ومرتين وهاطلع هاحطه في الميه وينزل منه على طول في الطاسه بتاع الزيت الزيت بتاعك هيفضل نضيف لحد اخر سمكيه
و الف هنا وشفا
ايمان ناصر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق