السبت، 2 نوفمبر 2019

أصول الكبيبة اعداد شيف بلال بدر

تعالو نعمل اصول الكبيبه الاصليه الشاميه والصاجيه والمشويه والنيه واللبنيه ووجودها في الشيش برك الموضوع حلو اوي بس علي طريقتي المقادير بالظبط الطبقه الخارجيه.. اك برغل 600جرام ميه دافيه معلقة ملح كبيره نصف معلقة جوزة الطيب معلقة قرفه معلقة بهار هندي فصين حبهان مطحون فلفل اسود ربع معلقة بابريك بصله بدون ميه 10جرام ليه وننقع ونفرم ناعم علي وشين اما الحشوه نصف ك لحمه مفرومه ذبيب جوز او لوز او سوداني حسب الرغبه والامكانيه ونغس البهارات في الداخل مع ذبده للتعصيج اما اللبنيه في صوص اللبن اللبناني هوا والبارك اما الصاجيه في النصف الحشوه وطبقه تحت وطبقه في الاخر وتجمل باللوز وتدهن سمن علي الوجه اما المشويه علي الفحم اما النيه منغير طهي وفيها كمية لحمه هبرا بس معها معلقة دبس رومان وبابريك

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق