تعالو نعمل اصول الكبيبه الاصليه الشاميه والصاجيه والمشويه والنيه واللبنيه ووجودها في الشيش برك الموضوع حلو اوي بس علي طريقتي المقادير بالظبط
الطبقه الخارجيه..
اك برغل
600جرام ميه دافيه
معلقة ملح كبيره
نصف معلقة جوزة الطيب
معلقة قرفه
معلقة بهار هندي
فصين حبهان مطحون
فلفل اسود
ربع معلقة بابريك
بصله بدون ميه
10جرام ليه
وننقع ونفرم ناعم علي وشين
اما الحشوه
نصف ك لحمه مفرومه
ذبيب
جوز او لوز او سوداني حسب الرغبه والامكانيه
ونغس البهارات في الداخل مع ذبده للتعصيج
اما اللبنيه في صوص اللبن اللبناني هوا والبارك
اما الصاجيه في النصف الحشوه وطبقه تحت وطبقه في الاخر وتجمل باللوز وتدهن سمن علي الوجه اما المشويه علي الفحم اما النيه منغير طهي وفيها كمية لحمه هبرا بس معها معلقة دبس رومان وبابريك
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق