كتبت نوشة شحاته
السلام عليكم ورحمة الله ده جزء من شغلى. بالكريمة والورد عملته من الكريمة. علشان الكريمة تظبط معانا. هقول طريقة حلوة جدا زى المحلات.
طريقة الكريمة زى المحلات
مقدمة من. فاطمة الزهراء
المقادير.
٢٥٠جرام. كريم شانتيه خام المتحدة
٢٠٠جرام سكر بودرة منخول
٢٠ جرام لبن بودرة كامل الدسم
٢٠جرام كريم باسترى بودر
من ٢٠٠. الى ٢٥٠جرام ماء متلج جدااا على حسب الحاجة
الطريقة
نضرب كل المكونات بالمضرب الكهرباءى حوالى سبع دقايق
وناخذ منه مقدار. لعمل الروزتات والورد. تحفظه فى التلاجة
ونضيف على الكريمة المتبقية نصف كوب ماء ونضرب خمس دقايق
ونستخدمها لتجليس التورتة والحشو
اتمنى الطريقة تعجبكم
السلام عليكم ورحمة الله ده جزء من شغلى. بالكريمة والورد عملته من الكريمة. علشان الكريمة تظبط معانا. هقول طريقة حلوة جدا زى المحلات.
طريقة الكريمة زى المحلات
مقدمة من. فاطمة الزهراء
المقادير.
٢٥٠جرام. كريم شانتيه خام المتحدة
٢٠٠جرام سكر بودرة منخول
٢٠ جرام لبن بودرة كامل الدسم
٢٠جرام كريم باسترى بودر
من ٢٠٠. الى ٢٥٠جرام ماء متلج جدااا على حسب الحاجة
الطريقة
نضرب كل المكونات بالمضرب الكهرباءى حوالى سبع دقايق
وناخذ منه مقدار. لعمل الروزتات والورد. تحفظه فى التلاجة
ونضيف على الكريمة المتبقية نصف كوب ماء ونضرب خمس دقايق
ونستخدمها لتجليس التورتة والحشو
اتمنى الطريقة تعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق