الخميس، 12 ديسمبر 2019

بطاطس بالفلفل الحار مقدمة من الشيف اماني فوازي

كتبت غادة المصري
مدة التحضير10دقايق مدة الطهى20دقيقه المقادير 1/2كيلو بطاطس مكعپات 5فصوص توم كبار شطه حمرا وجافه كمون بقدونس زيت زيتون شوية للبن ملح ترنشات طماطم للزينه الطريقه اولا احضر اناء اضع فيه البطاطس والتوم ثم أضع عليهم 3/4كوب ميه ثم اغلق الإناء كويس جدا واشعل النار على الهادى واضع الإناء على النار لمدة 20دقيقه وبعدها ارفع الغطاء وأبدأ أهرس البطاطس ولو أحتاجت ميه تزودها باللبن بحيثتطلع ناعمه ثم اضع ملح وكمون وزيت زيتون بسيط واغلق النار ثم اضععليهابقدونس وأفرد البطاطس فى طبق التقديم وارش على الوجه شطه حمرا جافه وازينها بقطع الطماطم وتقدمها بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق