كتبت غادة المصري
ه
2ك باذينجان رومي
ربع ك لحمه مفرومه
معلقة صلصه بيوريه
فلفل الوان
فلفل حار حسب الاختيار
ملح فلفل اكله بدون زيوت تهائيا
بس ممكن تمشي بزيوت بردو
يتم سلق الباذينجان في مياه بعد تقطيعه نصفين بالطول
نوضع اللحمه وعليها بصله مبشوره وملح وفلفل وصلصه وربع كوب مياه علي النار حتي يتجانس وكل المكزنات
ونحضر البازينجان وناخز قلبها ونخلطه معي اللحمه المفرومه ونعيده ثاني ويدخل الفرن معي معلقة طشه بةلخل مثل الفته طشه بصلصه وكوب مياه وتدخل الفرن
وعلي فكره ممكن وضع بيشاميل علي الوجه او جبنه موتزاريلا او اي نوع جبنه
منقول للإفادة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق