طريقة عمل الجناش التورته او الجاتوه
بطريقه
سهله جدا وطعم لذيذ جدا يلا بينا شوب لبن مغلي ولما يغلي واشيلو من علي النار واجيب معلقه كبيره كريم شانتي ومكعب ذبده صغير معلقه كاكاو واقلبهم في اللبن هوا سخن بعد كيدا انزل ب نص كيلو شيكولاته متقطعه قطع صغيره وافضل اقلبهم لحد ما الشيكولاته تدوب في اللبن تمام لو اللبن برد ولسه في شيكولاته مش سايحه نعملها حمام بخار ب ماء علي النار ولما يهده شويا احط ٢ معلقه عسل كلوكوز عشان يديني لمعه علي الشغل الجناش ده للتورته او جاتوه وممكن نحشي بي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق