حواوشي باللحمه المفرومه بعجينة العشر دقاقق
اعداد شيف مها ابراهيم
المقادير
نصف كيلو دقيق كيس خميرة فوريه ٢معلقه سكر كبيره ربع معلقه ملح ربع كوب زيت كوب لبن دافي بسيط ربع معلقه بيكنج بودر
الطريقه
نضع كل المواد الجافه ونقلب ثم الزيت واللبن ونعجن كويس جدا جدا تترك نصف ساعه مغطاة
تفرد كل قطعه عجين وتحشي لحم مفروم عليه بصل مفروم فلفل مقطع ملح فلفل وبهارات لحمه ونقلب
نقفل كويس ترص في صاج مدهون علي الوجه ندهن كاتشب. ثم موتزريلا او حبه البركه او سمسم
تدخل فرن حامي الرف الوسط حوالي ٢٥دقيقه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق