الاثنين، 2 ديسمبر 2019

فراخ. مشوية مقدمة من الشيف اميرة العبد

كتبت غادة المصري ،
. تغسل الفرخه جيدا بعصير برتقال أو ليمون وتترك فيها لمده ربع ساعه ثم تغسل بالماء لعمل المارانيه نص كوب سفن 2 كوب عصير طماطم كوب ماء عصير البصل ملح فلفل بهار فراخ كيس مشاوي معلقه كاتشب..معلقه مسترده ...معلقه عسل اسود....معلقه خل ويقلب كل المكونات على بعض ويتبل الفرخه قبلها 24 ساعه ثم تشوى بالفرن بألف هنا مع احلى فراخ مشويه👈🍴🍟👆👉👈🍴🍴

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق