الاثنين، 16 ديسمبر 2019

عجينة العشر دقائق مقدمة من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري
 المقادير
نصف كيلو دقيق منخول مرتين تاخد منه 3 معالق في بوله تانيه عليهم باكو خميره نصف كوب ماء دافي 3 معلقه سكر ونقلب كويس جدا ونغطي كويس لمده عشر دقائق ربع كوب زيت رشه ملح وربع معلقه بودر نصف كوب لبن الطريقه نضيف علي الدقيق الملح والبيكنج بودر ونقلب ثم نضيف الدقيق مع الخميره والسكر ال خمرت ثم الزيت واللبن الدافئ وتعجن كويس جدا تترك نصف ساعه وتشكل ونحشي حسب الرغبه انا عملت ميني بيتزا وباتيهات محشيه جبنه بالزيتون والفلفل الأخضر وحشيت شويه مربه بجد وهميه تدخل الفرن الرف الوسط ربع ساعه وصحه وهنا 💜

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق