الخميس، 12 ديسمبر 2019

فوتشيني بالتونة والفلفل الاخضر الحار مقدمة من الشيف اماني فوازي

كتبت  غادة المصري
 مدة التحضير10دقايق
 مدة الطهى 15دقيقه
 المقادير
1/ مكرونه فوتشبنى 3فصوص توم مقطعين صغير 1قرن فلفل اخضر حامى مقطع قطع صغيره ملح زيت /فلفل اسمر علبة تونه مفتته 1/2كوب زيتون كلامطا اسمر الطريقه اولا تسلق المكرونه لمدة 7/دقائق ثانيا اصفيها كويس احضر طاسه على النار واضع زيت ثم اضع التوم والفلفل المنقطعين واقلبهم شويه على النار حتى اشم ريحتهم ثم اضع التونه وأقلب وبالفور اضع المكرونه واقلبهم ثم اضع الزيتون وأقلب واطفى النار عليهم ثم أضعه فى طبق التقديم وتقدمه وبالنها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق