💪🏻😍🍰🎈🎉
تورتة فاكهة
تورتة بطبقات الكريمة 🎂
مقادير التورتة:-
كيلو دقيق سبونج ڤانليا
١٠ بيضة
كوب مية
كريمة لباني
حليب مثلج
سكر بودرة
كمبوت خوخ
فراولة شرايح
كيوي شرايح
كمبوت اناناس
مية كمبوت
شربات او قطر خفيف
ڤانليا
الطريقة:-
في بولة هنحط الدقيق و البيض و الڤانليا و نضربهم بالمضرب لمدة ربع ساعة لغاية ما قوامه يعلي و يبقي كريمي هنحطه في صنية مقاس ٣٠ فيها ورقة زبدة و ندخلها الفرن لغاية ما تستوي و نطلعها من الصنية تبرد خالص لغاية تاني يوم و تكون متغطية هنقسمها ٣ او اربع طبقات و نسقي كل طبقة بمية الكمبوت و هنحشي اول طبقة بالكريمة اللباني و تاني طبقة و تالت و رابع طبقة بالكريمة اللباني و هنغلفها من برة بالكريم شانتيه و نرص الفاكهة"خوخ و فراولة و كيوي"و ندهنهم بچيلي تلميع .
تورتة فاكهة
تورتة بطبقات الكريمة 🎂
مقادير التورتة:-
كيلو دقيق سبونج ڤانليا
١٠ بيضة
كوب مية
كريمة لباني
حليب مثلج
سكر بودرة
كمبوت خوخ
فراولة شرايح
كيوي شرايح
كمبوت اناناس
مية كمبوت
شربات او قطر خفيف
ڤانليا
الطريقة:-
في بولة هنحط الدقيق و البيض و الڤانليا و نضربهم بالمضرب لمدة ربع ساعة لغاية ما قوامه يعلي و يبقي كريمي هنحطه في صنية مقاس ٣٠ فيها ورقة زبدة و ندخلها الفرن لغاية ما تستوي و نطلعها من الصنية تبرد خالص لغاية تاني يوم و تكون متغطية هنقسمها ٣ او اربع طبقات و نسقي كل طبقة بمية الكمبوت و هنحشي اول طبقة بالكريمة اللباني و تاني طبقة و تالت و رابع طبقة بالكريمة اللباني و هنغلفها من برة بالكريم شانتيه و نرص الفاكهة"خوخ و فراولة و كيوي"و ندهنهم بچيلي تلميع .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق