طريقة عمل شيش طاووق كوسا
مقدمة من شيف ساره محمد
مده التحضير 15 دقيقة
مده الطهي 30 دقيقة
المقادير
نصف كيلو كوسا
نصف كيلو صدور دجاج
جبنه شيدر او موتزاريلا
طماطم
ملح
فلفل اسود
بصل بودر
ثوم بودر
ليمون
زيت
خله
طريقه التحضير
نقطع الكوسا شرائح بالطول ونقطع الدجاج شرائح
ثم نتبل الدجاج بالليمون والملح والفلفل الاسود والبصل البودر والبصل البودر
نفرد الكوسا ونضيف فيها قطعه من الدجاج وعليها الجبنه وتلف رول ثم فى الخله ويضاف الطماطم ونكمل بنفس الشكل الكمية كلها وفى صينيه فيها ورق زبده مدهونة بالزيت يضاف الشيش فيها وتدهن وتدخل الفرن حتى النضج وبالف هنا وصحه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق