مدة التحضير ٣٠ دقيقة
مدة الطهى ساعتين
المقادير
ملح .
فلفل اسود حصى.
بابريكا.
ثوم بودره.
عصير ليمون.
ماء بصل .
زيت.
حبهان مطحون
الطريقة
نقوم بتنظيف الفخده وتشريحها وخلط المكونات السابقه في الخلاط أو الكبه ونقوم بتتبيل الفخده جيدا من هذا الخليط
ونضعها في صينيه مع البوكيه جارنيه وتدخل الفرن لمده ساعتين علي درجة حرارة 200 الساعه الأولي تغطي بالفويل والساعه الثانيه ينزع الفويل للتحمير
بالهنا والشفا
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق