الأحد، 13 يونيو 2021

طريقة عمل الفخده الضاني المشوية مقدم من الشيف محمد احمد شحاتة


مدة التحضير ٣٠ دقيقة


مدة الطهى  ساعتين


المقادير


ملح .

فلفل اسود حصى. 

بابريكا.

ثوم بودره. 

عصير ليمون.

ماء بصل .

زيت. 

حبهان مطحون



الطريقة


نقوم بتنظيف الفخده وتشريحها وخلط المكونات السابقه في الخلاط أو الكبه ونقوم بتتبيل الفخده جيدا من هذا الخليط

ونضعها في صينيه مع البوكيه جارنيه وتدخل الفرن لمده ساعتين علي درجة حرارة 200 الساعه الأولي تغطي بالفويل والساعه الثانيه ينزع الفويل للتحمير

بالهنا والشفا


مراجعة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013