الأربعاء، 1 سبتمبر 2021

طريقة عمل الجمبري مقرمش من بره وطري ولذيذ من جوه مقدم من همت مصطفى


 

مدة التحضير ٢٠ دقيقة


المقادير


كيلو جمبري وسط

التتبيله ثوم وفلفل احمر وليمون ملح كمون كزبره ناشفه فلفل اسود بابريكا ربع ملعقة كرفس مجفف

تضرب المكونات ويتبل الجمبري 

خليط النقع

كوب دقيق ملعقة مسطرده عصير ليمون وماء حسب سمك العجينه ينقع الجمبري ويترك ساعتين

خليط التغطيه

كوب دقيق ملعقتان نشا ملح فلفل اسود كزبره ناشفه بابريكا ربع ملعقة زعفران بودر كمون نضع الجمبري في الدقيق المبهر ويحمر في زيت غزير ساخن والف هنا


مراجتة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق