مدة التحضير:10دقائق
مدة الطهي :50 دقيقه
*المقادير:
اوراك دجاج
3حبات كبيره بصل
ملح
فلفل اسود
بهارات الجراما سالا
زعتر
ثوم بودر او فصين فرش
ليمون
طريقه التحضير:
1_غسل الفراخ ونقعها بالماء والملح والليمون.
2_ تقطيع البصل ودعكه بالملح والفلفل الاسود.
3_وضع ملعقة زعتر
والثوم وبهارات الجراما سالا وعصير ليمونه .
4_نقوم بعمل فتحات في الاوراك
ونقوم بتتبيلها بالخلطه وحشو الفتحات وتحت الجلد باقي خلطة البصل.
5_ توضع في صينيه ووضع الاوراك فوقها وتركها فترة تتبل لا نحتاج لاضافة مادة دهنيه لان الاوراك بها نسبه عاليه من الدهون
ثم وضعها في الفرن وهي بتستوي ناخد من الصوص وندهن الوش ونحمره تحت الشوايه.
وبالف هنا
مراجعة من الشيف:رانده عفيفي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق