مدة التحضير ١٠ دقايق
المقادير
نصف كيلو كبدة ضاني
ملعقة طعام خلطة كبدة
فلفل ألوان حسب الرغبة
فلفل أخضر
ثوم مفروم
ملح
فلفل أسود
ذرة شطة
فلفل حار حسب الرغبة
دهنة بتلو
زيت
طريقة التحضير
نحضر مقلاة على النار ونضع زيت ودهنة البتلو ثم نضع الكبدة ونقلب ثم نضع خلطة الكبدة والفلفل الألوان و الأخضر وثوم مفروم وملح وفلفل أسود ونستمر في التقليب حتى تمام النضج وتقدم
و بألف هنا
مراجعة نادية فروانة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق