الاثنين، 18 أكتوبر 2021

طريقة عمل جلاش بحشوة الكنافة والسودانى مقدم من مطبخ ميرفت رجب


 

مدة التحضير 10 دقائق


المقادير 

نصف كيلو جلاش

ربع كيلو كنافة

سوداني مفروم

زبدة سايحة


طريقة التحضير

نضع إناء علي النار ونضع ملعقة زبدة والكنافة كانت في الفريزز وفركاها حتت صغيرة ونقلب حتي لونها يصفر يبقي دهبي ثم نضع السوداني ونقلب ثم نضع ملعقتان شربات ونقلبهم ونطفي عليها ونحضر صينية وندهنها زبدة ونحضر ورقتين جلاش وندهنهم زبدة ونضع حشو الكنافة بالطول ونلفها رول ونضعها في الصينية ونخلص الصينية كلها وندهن زبدة من علي الوش ونقطعها بالسكينة وندخلها فرن ساخن مسبقا علي 180 تحت ثم تحت الشواية تاخد لون وبعد ماتطلع من الفرن نسقيها بالشربات البارد وبالف هناااا


مراجعة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق