مدة التحضير ٣٠ دقيقة
المقادير
نصف كيلو جمبرى مقشر
ملعقة طعام ثوم مفروم
ملعقة طعام كاري
ملح
فلفل أسود
كمون
ثوم بودر
بصل بودر
ملعقة طعام خل
عصير ليمونة
طريقة التحضير
ينظف الجمبري و يغسل و نتبله بالمكونات السابقة
و نتركه ساعة في التتبيلة ثم نضيف له بيضة و نقلبه
في طبق و نضع دقيق و كاري و ملح و فلفل أسود و كمون و توم بودر و نضع الجمبرى فيه
و في زيت غزير نقلي الجمبرى لا يأخد وقت
و نبدأ بتجهيز الساندوتش نضع خس و جرجير و الجمبرى و كاتشب و مايونيز ويتقدم وبالهنا والشفا
مراجعة الشيف نادية فروانة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق