مدة الطهي 20 دقيقة
مده التحضير 10دقيقه
المقادير
دجاجه
كيلو لحم بقرى
الدجاج مكوناته
عصير بصل
توم
فلفل ألوان
ليمون
فلفل اسمر
ملح
كمون
حبهان ناعم.
زعتر
روز ماري
جنزبيل
لوري
قرفه
زعفران
صلصة بوريه معجون الصلصه
كاري
طريقة التحضير
نشرح الدجاجة من الورك ومن الصدر نقسمه اتنين متماسكين
ونخلط المكونات كلها مع بعض ونتركها نصف ساعة في الثلاجة
الكفته الحاتي
المقادير
كيلو لحم بقرى
ربع كيلو دهن كلاوي
١٥٠ جرام ليه ضاني
2 بصله متوسط الحجم
2 فص توم
م ص ملح
2 م ص فلفل اسمر.
م ص كمون
م ص بهارات لحمه
م ص مكونه من حبهان
ورق لوري
قرفه
جنزبيل
كوبيبه صيني
جوز الطيب
طعم كباب كلهم ناعمين
ونفرم مرتين وندخلها الفريزر لمده ساعتين تقريباً
وبالف هنا
مراجعة شيف / دينا محسن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق