الأربعاء، 25 أكتوبر 2017

رول بالعجوة مقدمة من الشيف جيجى فاروق

رول بالعجوه
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
وقت الخبز ربع ساعه
المكونات
نصف كيلو دقيق
كوب زيت
ملعقه كبيره حليب بودر
ملعقه صغيره سكر
ملعقه خل صغيره
رشه ملح
كيس خميره فوريه
ماء للعجن
عجوه مفرومه
الطريقه
نضع الخميره علي السكر في كوب ماء دافي حتي تخمر ثم نضع الزيت علي الدقيق وعليهم الحليب والملح ثم نضيف الخميره ونعجن ولو احتجنا ماء اضافي نضيف علي حسب الحاجه حتي تصبح عجينه طريه ثم نتركها تخمر ربع ساعه
وبعد نفرد العجينه مستطيل ثم نفرد العجوه ونضعها عليها
ونبدأ في لفها رول ثم نقطعها بالسكينه دواير ونرصها في
صاج مدهون زيت وندخلها فرن ساخن وبالهنا
مديرة المطبخ أ ناهد هشام/مروة جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق