رول بالعجوه
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
وقت الخبز ربع ساعه
المكونات
نصف كيلو دقيق
كوب زيت
ملعقه كبيره حليب بودر
ملعقه صغيره سكر
ملعقه خل صغيره
رشه ملح
كيس خميره فوريه
ماء للعجن
عجوه مفرومه
الطريقه
نضع الخميره علي السكر في كوب ماء دافي حتي تخمر ثم نضع الزيت علي الدقيق وعليهم الحليب والملح ثم نضيف الخميره ونعجن ولو احتجنا ماء اضافي نضيف علي حسب الحاجه حتي تصبح عجينه طريه ثم نتركها تخمر ربع ساعه
وبعد نفرد العجينه مستطيل ثم نفرد العجوه ونضعها عليها
ونبدأ في لفها رول ثم نقطعها بالسكينه دواير ونرصها في
صاج مدهون زيت وندخلها فرن ساخن وبالهنا
مديرة المطبخ أ ناهد هشام/مروة جميل
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
وقت الخبز ربع ساعه
المكونات
نصف كيلو دقيق
كوب زيت
ملعقه كبيره حليب بودر
ملعقه صغيره سكر
ملعقه خل صغيره
رشه ملح
كيس خميره فوريه
ماء للعجن
عجوه مفرومه
الطريقه
نضع الخميره علي السكر في كوب ماء دافي حتي تخمر ثم نضع الزيت علي الدقيق وعليهم الحليب والملح ثم نضيف الخميره ونعجن ولو احتجنا ماء اضافي نضيف علي حسب الحاجه حتي تصبح عجينه طريه ثم نتركها تخمر ربع ساعه
وبعد نفرد العجينه مستطيل ثم نفرد العجوه ونضعها عليها
ونبدأ في لفها رول ثم نقطعها بالسكينه دواير ونرصها في
صاج مدهون زيت وندخلها فرن ساخن وبالهنا
مديرة المطبخ أ ناهد هشام/مروة جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق