الأربعاء، 25 أكتوبر 2017

البغاسة مقدمة من الشيف هند جابر

اسم الوصفه البغاشه
مقدمة من الشيف هند جابر
وقت التحضير ساعه
وقت الطهي 30 دقيقه
 المقادير
نص كيلو دقيق
رشه سكر
ورشه ملح
مكعب ذبده وم زيت
وشربات
ربع كيلو زبدة
بيضة
 فانيليا
ماء للعجن
الطريقه
ندوب نص كوب ماء مع السكر والملح مع مكعب الزبدة ومعلقه الزيت والبيض والفانيليا يدوبو كويس ننزل بالدقيق ونعجن ونزود مية لو أحتاج نعجن كويس جدا جدا وتريحه 10 دقايق على رشه دقيق ويعدها نفرد العجين كويس ونحط الزبدة على العجين ونلف رول ونقطع حسب الحجم المطلوب وندهن الوش زيت ونغطيه يريح شوية وبعدها وبعدها ناخد قطعة من إلى قطعناها نفردها مربع وندهنها زيت خفيف ونسبها تريح وناخد إلى بعدها لحد منخلص الكمية كلها ونرجع لأول واحده ناخدها ونفردها تاني نوسع المربع شوية ونطبقه ظرف ونحطه في الصاج القفله من تحت ونكون مسخنين الفرن على أعلى درجة  ندخل البغاشه اول متنفخ معانا نوطي النار علشان تستوي من قلبها نسبها تهدأ شوية ونسقيها شربات وممكن نحط شوكولاته مبشوره أو أي إضافات تانيه وألف هنا يارب الوصفة تعجبكم
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق