اسم الوصفه البغاشه
مقدمة من الشيف هند جابر
وقت التحضير ساعه
وقت الطهي 30 دقيقه
المقادير
نص كيلو دقيق
رشه سكر
ورشه ملح
مكعب ذبده وم زيت
وشربات
ربع كيلو زبدة
بيضة
فانيليا
ماء للعجن
الطريقه
ندوب نص كوب ماء مع السكر والملح مع مكعب الزبدة ومعلقه الزيت والبيض والفانيليا يدوبو كويس ننزل بالدقيق ونعجن ونزود مية لو أحتاج نعجن كويس جدا جدا وتريحه 10 دقايق على رشه دقيق ويعدها نفرد العجين كويس ونحط الزبدة على العجين ونلف رول ونقطع حسب الحجم المطلوب وندهن الوش زيت ونغطيه يريح شوية وبعدها وبعدها ناخد قطعة من إلى قطعناها نفردها مربع وندهنها زيت خفيف ونسبها تريح وناخد إلى بعدها لحد منخلص الكمية كلها ونرجع لأول واحده ناخدها ونفردها تاني نوسع المربع شوية ونطبقه ظرف ونحطه في الصاج القفله من تحت ونكون مسخنين الفرن على أعلى درجة ندخل البغاشه اول متنفخ معانا نوطي النار علشان تستوي من قلبها نسبها تهدأ شوية ونسقيها شربات وممكن نحط شوكولاته مبشوره أو أي إضافات تانيه وألف هنا يارب الوصفة تعجبكم
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمة من الشيف هند جابر
وقت التحضير ساعه
وقت الطهي 30 دقيقه
المقادير
نص كيلو دقيق
رشه سكر
ورشه ملح
مكعب ذبده وم زيت
وشربات
ربع كيلو زبدة
بيضة
فانيليا
ماء للعجن
الطريقه
ندوب نص كوب ماء مع السكر والملح مع مكعب الزبدة ومعلقه الزيت والبيض والفانيليا يدوبو كويس ننزل بالدقيق ونعجن ونزود مية لو أحتاج نعجن كويس جدا جدا وتريحه 10 دقايق على رشه دقيق ويعدها نفرد العجين كويس ونحط الزبدة على العجين ونلف رول ونقطع حسب الحجم المطلوب وندهن الوش زيت ونغطيه يريح شوية وبعدها وبعدها ناخد قطعة من إلى قطعناها نفردها مربع وندهنها زيت خفيف ونسبها تريح وناخد إلى بعدها لحد منخلص الكمية كلها ونرجع لأول واحده ناخدها ونفردها تاني نوسع المربع شوية ونطبقه ظرف ونحطه في الصاج القفله من تحت ونكون مسخنين الفرن على أعلى درجة ندخل البغاشه اول متنفخ معانا نوطي النار علشان تستوي من قلبها نسبها تهدأ شوية ونسقيها شربات وممكن نحط شوكولاته مبشوره أو أي إضافات تانيه وألف هنا يارب الوصفة تعجبكم
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق