الاثنين، 4 ديسمبر 2017

تورتة شيكولاتة مقدمة من الشيف المتميزة جيهان فوزى _موقع واذاعة اخبار العرب

تورته شبكولاته
مقدمه من :  جيهان فوزي    
التحضير   :  ٢٠ دقيقه
وقت الفرن :  ٤٥ دقيقه
الحرارة    :  ١٨٠ درجه
المقادير :
********
نص كيلو اسبونش عليه نص كوب ميه عليه ٦ بيضات

الطريقه :
*******
توضع المقادير كلها علي بعضها وتضرب حتي تصبح كريمي وتضاعف حجمها توضع في صينيه مقاس  ٢٦  لمده ٤٥ دقيقه  علي حراره ١٨٠ درجه

الكريمه :
*******
ربع كيلو كريم شانتيه عليه ٢ كوب ماء او لبن و٢ معلقه كاكاو خام ويضرب  حتي يتماسك ولازم يدخل التلاجه شويه ويقطع التورته ويحشي بيها الطبقات وممكن يوضع شكولاته شيبس  و مكسرات وتغلف  التورته كريمه من الخارج وتدخل التلاجه  تمسك شويه

الجناش:
*******
نص كوب لبن ومعلقة جلوكوز كبيره و قطعه زبده ولما يسخن حطي ربع كيلو شوكولاته خام مقطعه ولما يدوب سبيها تبرد شويه وحطيها علي التورته

الصوره :
*******
ده ورق ترانسفير بحط فيه شوكولاته خام سايحه ولما تنشف تبقي بالشكل ده
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق