تورته شبكولاته
مقدمه من : جيهان فوزي
التحضير : ٢٠ دقيقه
وقت الفرن : ٤٥ دقيقه
الحرارة : ١٨٠ درجه
المقادير :
********
نص كيلو اسبونش عليه نص كوب ميه عليه ٦ بيضات
الطريقه :
*******
توضع المقادير كلها علي بعضها وتضرب حتي تصبح كريمي وتضاعف حجمها توضع في صينيه مقاس ٢٦ لمده ٤٥ دقيقه علي حراره ١٨٠ درجه
الكريمه :
*******
ربع كيلو كريم شانتيه عليه ٢ كوب ماء او لبن و٢ معلقه كاكاو خام ويضرب حتي يتماسك ولازم يدخل التلاجه شويه ويقطع التورته ويحشي بيها الطبقات وممكن يوضع شكولاته شيبس و مكسرات وتغلف التورته كريمه من الخارج وتدخل التلاجه تمسك شويه
الجناش:
*******
نص كوب لبن ومعلقة جلوكوز كبيره و قطعه زبده ولما يسخن حطي ربع كيلو شوكولاته خام مقطعه ولما يدوب سبيها تبرد شويه وحطيها علي التورته
الصوره :
*******
ده ورق ترانسفير بحط فيه شوكولاته خام سايحه ولما تنشف تبقي بالشكل ده
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من : جيهان فوزي
التحضير : ٢٠ دقيقه
وقت الفرن : ٤٥ دقيقه
الحرارة : ١٨٠ درجه
المقادير :
********
نص كيلو اسبونش عليه نص كوب ميه عليه ٦ بيضات
الطريقه :
*******
توضع المقادير كلها علي بعضها وتضرب حتي تصبح كريمي وتضاعف حجمها توضع في صينيه مقاس ٢٦ لمده ٤٥ دقيقه علي حراره ١٨٠ درجه
الكريمه :
*******
ربع كيلو كريم شانتيه عليه ٢ كوب ماء او لبن و٢ معلقه كاكاو خام ويضرب حتي يتماسك ولازم يدخل التلاجه شويه ويقطع التورته ويحشي بيها الطبقات وممكن يوضع شكولاته شيبس و مكسرات وتغلف التورته كريمه من الخارج وتدخل التلاجه تمسك شويه
الجناش:
*******
نص كوب لبن ومعلقة جلوكوز كبيره و قطعه زبده ولما يسخن حطي ربع كيلو شوكولاته خام مقطعه ولما يدوب سبيها تبرد شويه وحطيها علي التورته
الصوره :
*******
ده ورق ترانسفير بحط فيه شوكولاته خام سايحه ولما تنشف تبقي بالشكل ده
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق