شورما الفراخ بالمشروم
مقدمه من هبه متولى
المقادير :
*******
نصف كيلو صدور فراخ او بانيه فراخ مقطع شرائح رفيعه
عدد 2 ثمرة فلفل رومى او الوان شرائح
بصله واحده شرائح
عدد ثمرة طماطم مقطعه شرائح
كوب من المشروم مقطع شرائح
ملح
فلفل اسود
زعتر جنزبيل
قرفه كارى
وتوابل مشكله او توابل شورما
الطريقه :
1 - هنشوح البصل والفلفل حتى يدبل ثم اضافة المشروم و الفراخ ونشوحه معاهم
2 - ثم اضافة التوابل مع الاستمرار فى التقليب
3 - ثم اضافة الطماطم والملح والفلفل الاسود مع اضافة نصف كوب من الماء ونديهم غلوه ونغطى عليهم مع طوتية النار حتى تمام الندج
وتقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من هبه متولى
المقادير :
*******
نصف كيلو صدور فراخ او بانيه فراخ مقطع شرائح رفيعه
عدد 2 ثمرة فلفل رومى او الوان شرائح
بصله واحده شرائح
عدد ثمرة طماطم مقطعه شرائح
كوب من المشروم مقطع شرائح
ملح
فلفل اسود
زعتر جنزبيل
قرفه كارى
وتوابل مشكله او توابل شورما
الطريقه :
1 - هنشوح البصل والفلفل حتى يدبل ثم اضافة المشروم و الفراخ ونشوحه معاهم
2 - ثم اضافة التوابل مع الاستمرار فى التقليب
3 - ثم اضافة الطماطم والملح والفلفل الاسود مع اضافة نصف كوب من الماء ونديهم غلوه ونغطى عليهم مع طوتية النار حتى تمام الندج
وتقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق