الأحد، 4 مارس 2018

خبز البرجر مقدم من الشيف شيماء عبد الحميد -موقع واذاعة اخبار العرب

خبز البرجر التحفة جدا او خبز كنتاكي .بجد لا يفرق عنه ابدا بفضل الله مقدم من شيماء عبد الحميد مدة التحضير نصف ساعة مدة السوا ربع ساعة درجة حرارة الفرن 200 المقادير كيلو دقيق او ممكن نحتاج اكتر معلقتين كبار خميرة 3 ملاعق كبيرة سكر معلقتين صغار ملح معلقتين صغار بكنج بودر تلات ارباع كوب زيت 2 بيضة 2 كوب حليب دافي كوب مية عادي 2 معلقة كبيرة خل بالاخر اضع كل النواشف الاول ثم البيض والزيت وبنزل بالحليب والمية والخل اخر حاجة ولو حتجنا دقيق بنحط ولازم عجن كتير 10 دقيقة العجينة تكون ناعمة ولا تلزق .بس بريحها 10 دقيقة واقسمها كويرات واضع الكور بالصينية مدهونة وادخل الكور بفرن مطفي بس تحته مية مغلية ليختمر ثم ادهن الخبز مسة وسمسم وع 200 ادخل الفرن بحيث لونه يكون ذهبي مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق