كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه: المكرونه سي فود
مقدم من :شيف محمد السيد
مده التحضير: 10دقائق
مده الطهى : 30دقيقه
المكونات
500 سبيط
500جمبري
200جندوفلى
200 جمبري لحم
مكرونة سباجيتي، أو قلم
او فيونكه او سوست
1 بصلة وسط
2 فص ثوم مفروم
1 فلفل رومي
1 ملعقة صغيره ملح
1 ملعقة صغيره فلفل أسود
1 ملعقة صغيره بهارات سمك
1 كوب كريمة الطبخ
كوب حليب
1 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
3 ملعقة كبيرة زيت وزبده
الطريقة
تسلق المكرونة فى ماء، ملح و
ملعقة زيت لمدة 7 دقائق فقط
اول حاجه يا ست الكل نحضر
طاسه ننزل الأول الزيت والزبده
وتشوحى البصل بعد ذلك تنزلي
بالفلفل الرومي اول الوان ثم
ننزل بالسبيط والجمبري و
الجندوفلي و اخر حاجه فيليه
لأنه ضعيف جدا على النار بعد
كده هتنزلي بالحليب وتهدى النار
جدا و هتنزلي بالتوابل بتاعتها
بالترتيب و اخر حاجه اللي
فينيش حننزل بالكريمه
وتهدى النار لغايه لما تبقى
معانا زي الكريمه تقيله
وبالهنا والشفا
اسم الوصفه: المكرونه سي فود
مقدم من :شيف محمد السيد
مده التحضير: 10دقائق
مده الطهى : 30دقيقه
المكونات
500 سبيط
500جمبري
200جندوفلى
200 جمبري لحم
مكرونة سباجيتي، أو قلم
او فيونكه او سوست
1 بصلة وسط
2 فص ثوم مفروم
1 فلفل رومي
1 ملعقة صغيره ملح
1 ملعقة صغيره فلفل أسود
1 ملعقة صغيره بهارات سمك
1 كوب كريمة الطبخ
كوب حليب
1 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
3 ملعقة كبيرة زيت وزبده
الطريقة
تسلق المكرونة فى ماء، ملح و
ملعقة زيت لمدة 7 دقائق فقط
اول حاجه يا ست الكل نحضر
طاسه ننزل الأول الزيت والزبده
وتشوحى البصل بعد ذلك تنزلي
بالفلفل الرومي اول الوان ثم
ننزل بالسبيط والجمبري و
الجندوفلي و اخر حاجه فيليه
لأنه ضعيف جدا على النار بعد
كده هتنزلي بالحليب وتهدى النار
جدا و هتنزلي بالتوابل بتاعتها
بالترتيب و اخر حاجه اللي
فينيش حننزل بالكريمه
وتهدى النار لغايه لما تبقى
معانا زي الكريمه تقيله
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق