كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:جلاش بالبسطرمة
مقدم من : كريمه علي
مده التحضير : 30دقيقه
مده التسويه : 15دقيقه
المقادير
لفة جلاش
ربع كليو بسطرمة .
2 كوب جبن موزريلا .
فلفل رومي وحار
طماطمية مكعبات
كوب جبن شيدر او رومي او مشكل
سمن أو ذبدة
ملحوظه ده دهان بين الطبقات وان شاء الله يعجبكم
كوب حليب والذبدة او السمن او الزيت مك
معلقة بيكنج بودر
رشه سكر
فلفل اسود
الطريقه
يدهن الصينية بالسمن ونبداء بفرد أوراق الجلاش فى الصينية وبين كل ورقة ندهن سمن حتى نصف الكمية يوزع خليط البسطرمة والجبن ونطوى أطراف الجلاش للداخل ثم نكمل رص أوراق الجلاش مع دهن السمن .
ثم نقطع الجلاش بشكل متساوي او تقطيعه اللي تحبوهاوتدخل الفرن تاخد لون دهبي
وبالف هنا
اسم الوصفه:جلاش بالبسطرمة
مقدم من : كريمه علي
مده التحضير : 30دقيقه
مده التسويه : 15دقيقه
المقادير
لفة جلاش
ربع كليو بسطرمة .
2 كوب جبن موزريلا .
فلفل رومي وحار
طماطمية مكعبات
كوب جبن شيدر او رومي او مشكل
سمن أو ذبدة
ملحوظه ده دهان بين الطبقات وان شاء الله يعجبكم
كوب حليب والذبدة او السمن او الزيت مك
معلقة بيكنج بودر
رشه سكر
فلفل اسود
الطريقه
يدهن الصينية بالسمن ونبداء بفرد أوراق الجلاش فى الصينية وبين كل ورقة ندهن سمن حتى نصف الكمية يوزع خليط البسطرمة والجبن ونطوى أطراف الجلاش للداخل ثم نكمل رص أوراق الجلاش مع دهن السمن .
ثم نقطع الجلاش بشكل متساوي او تقطيعه اللي تحبوهاوتدخل الفرن تاخد لون دهبي
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق