جلاش بالبسطرمة والجبنة والبشاميل
خفيف وسريع وشهى
المقادير
لفة جلاش
ثمن كجم بسطرمة
قرن فلفل رومى
رشه جوز الطيب
فلفل اسود
زيتون شرائح
ربع كجم جبنة اسطنبولى (ممكن قريش)
جبنة متزرايلا
للبشاميل مقاديره
دقيق
م سمن
2 كوب حليب سايل
وللوجه
صفار بيضة
معلقه صغيرة ييكنج بودر
كوب حليب سايل
الطريقة
شوحت البسطرمة مع الفلفل فى معلقةزيت وشوحت الدقيق مع السمن ونزلت بالحليب مع التقليب لحد ماتقلت ضيفت رشة فلفل وجوز الطيب
وضيفي البسطرمة والجبنة ورصيت فى صنية نص الجلاش ودهنت بين الطبقات وحطيت الحشوة ثم باقى الجلاش وقطعته مربعات وصبيت الصفار مع الحليب ورشة فلفل والبودر
ونراعى ملوحة البسطرمة والجبنة فى ملح ودخلتها الفرن المسخن ١٨٠ لحد ماحمرت
وقدمتها بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق