مدة التحضير : 30 دقيقة
المقادير:
اجنحه دجاج
بصل مفروم
حليب
ملح/فلفل/كزبره جافه /كاري/توم بودر/دبس رمان
دقيق/نشا
زيت للقلي
طريقه التحضير:
1_احضار البصل والبهارات وقليل من الحليب وخلطهم ونترك قليل مع البهارات.
2_ نقوم بتتبيل الاجنحه بعد ما نخليها لمده ساعتين.
3_ نخلط الحليب علي قليل من بهارتنا اللي بهرنا بيها الاجنحه
نجيب الدقيق ونحط عليه النشا ونضيف قليل من البهارات.
4_نخلط الاجنحه في الحليب واللي عايزه تضيف بيض حسب رغبتك.
5_نخلطه مره تانيه بالدقيق ونرجع نكرر العمليه من الحليب للدقيق .
6_نقليها في زيت غزير مغلي ونقدمها لولادنا بجد هتعجبهم جدا.
وبالف هنا
مراجعة من الشيف: رانده عفيفي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق