السبت، 23 أكتوبر 2021

طريقة عمل التورتة مقدم من الشيف لمياء جبر




مدة التحصير ٢٠ دقيقة


المقادير 

نصف كيلو اسبونج جاهز

٦بيضات 

فانليا

نصف كوب ميه مثلجة


الطريقة


نضع كل المقادير مع بعضها في بولة ونخفقها بالمضرب لمدة ربع ساعة 

نكون مجهزين صنية مفروشة بورق الزبدة نضع فيها الخليط 

وتدخل في فرن ساخن مسبقا هلي درجة حرارة ١٨٠ لمدة ٣٥ دقيقة ونختبرها بالخلة وتترك حتي تبرد تمام 


الكريمة


ربع كريمة خام 

٤ملاعق سكر 

ميه مثلجة 

نخفقهم مع بعض ونجهزها ونحشي بها طبقات التورتة 

ونغلفها بجناش الشيكولاته 

والاشكال ترانسفير 

شكولاته خام نسيحها علي بخار ماء ونضعها في ورق الترانسفير

مراجعة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق